SİAD’tan üyelerine taziye ve tebrik ziyaretleri

SİAD’tan üyelerine taziye ve tebrik ziyaretleri

21.10.2024 11:22:46

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte, taziye ve tebrik ziyaretlerinde bulundu.

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri, üyeleriyle bir araya gelmek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde hem yeni yatırımlar için tebrik mesajları iletilirken hem de yakın zamanda yaşanan kayıplar nedeniyle taziye dileklerinde bulunuldu.
İLGEN VİDA FABRİKASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
SİAD heyeti, dernek üyelerinden Tülay İlgen'in yeni fabrikası İlgen Vida'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, fabrika çalışmaları hakkında bilgi alındı. Ziyaret sırasında, brokerlik hizmetleri sunan Salih İnce de firma tanıtımı yaparak, faaliyetleri ve sundukları hizmetler hakkında SİAD üyelerine bilgi verdi.
TARİ AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ
Heyet, geçtiğimiz günlerde kaybettikleri Dursun Tari'nin ailesine başsağlığı dileklerini iletmek üzere, SİAD üyeleri Nurettin ve Bahattin Tari'yi Gold Kimya fabrikasında ziyaret etti. Ziyarette, merhum Dursun Tari'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır dileklerinde bulunuldu.
KARAOĞLAN AİLESİNE TAZİYE
SİAD heyeti ayrıca, kısa bir süre önce üyeleri Bekir Karaoğlan'ı kaybeden Sinan ve Rüstem Karaoğlan'ı Vettore Firması'nda ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Bekir Karaoğlan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır temennilerinde bulundular.
SİAD'DAN DAYANIŞMA MESAJI
SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, dernek üyeleri arasındaki birlik ve dayanışmanın önemini vurgulayarak, “Mutlu ve zor günlerde her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Dayanışma içinde olduğumuz sürece güçlü kalacağız,” dedi.
Renginar SALİ

YORUM YAP