SİAD yönetimi Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi

SİAD yönetimi Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi

25.07.2024 10:38:51

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetimi, Temmuz ayı toplantılarında bir araya gelerek gündemlerini değerlendirdi.

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) yönetimi, Hakan Kocabaş'ın başkanlığında Temmuz ayı Yönetim Kurulu Toplantısını geçtiğimiz gün dernek merkezinde gerçekleştirdi. Toplantıda gündemdeki maddeler değerlendirildi ve önemli konular ele alındı.
Toplantıya Teknopark Müdürü Latif Ulu ve Ar-Ge Hizmetleri Direktörü Gülşen Ayçiçek misafir olarak katıldı. Misafirler, Teknoparktaki güncel gelişmeler hakkında Yönetim Kurulu Üyelerine kısa bir bilgilendirme yaptı. Teknopark ve Silivri SİAD iş birliği hakkında detaylı değerlendirmeler yapılarak, gelecekteki projeler ve iş birliği fırsatları masaya yatırıldı.
Hakan Kocabaş, toplantının verimli geçtiğini belirterek, Teknopark ile olan iş birliğinin Silivri'deki sanayi ve teknoloji alanındaki gelişmelere büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Ayrıca, Yönetim Kurulu üyeleri de toplantıda alınan kararların ve yapılan değerlendirmelerin Silivri SİAD'ın gelecekteki projelerine olumlu yansıyacağını dile getirdi.
Toplantının sonunda, Teknopark Müdürü Latif Ulu ve Ar-Ge Hizmetleri Direktörü Gülşen Ayçiçek'e katılımlarından dolayı teşekkür edildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP