SİBESO’dan, İş Bankası ile iş birliği protokolü

SİBESO’dan, İş Bankası ile iş birliği protokolü

13.06.2024 09:08:11

Tanıtım haber

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'in duyurusuna göre kurumları ile Türkiye İş Bankası arasında yapılan protokol kapsamında, İş Bankası Ticari Kredi Kartı ile yapılan ödemelerde esnafa büyük bir avantaj sunuluyor. Bu protokol gereği, İş Bankası Ticari Kredi Kartı ile Oda'da gerçekmeştirilecek aidat ve diğer ödemelerde kart sahiplerine anında %30 iade yapılacaktır.
Yapılan duyuruya göre; protokol, İş Bankası şirket kredi kartı ile bankaya üye işyeri sahibi esnaf ve sanatkarların, 1.000 TL üzeri aidat ödemeleri veya diğer ödemeleri işlem anında %30 indirim kazanacak şekilde tasarlanmıştır. Bu kampanya, 31 Aralık 2024 tarihine kadar devam edecektir.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan SİBESO Başkanı Nuray Koçer, “Kampanya hakkında bilgi ve başvuru için, Türkiye İş Bankası A.Ş.'den Sedat Şenbahar ile iletişime geçilebilir. İrtibat numarası ise 0507 195 49 47'dir. Hesap açılması için gerekli belgeler arasında vergi numaraları, temsil ve yetki belgeleri ile imza sirküleri yer almaktadır. Bu kampanya, esnaf ve sanatkarlar için önemli bir mali avantaj sağlayarak, ödeme kolaylığı sunmayı hedeflemektedir” dedi.
Sevginar Sali

YORUM YAP