Silivri Belediyesi Kapınızda Ekibi vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Silivri Belediyesi Kapınızda Ekibi vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

1.10.2024 11:30:36

Silivri Belediyesi, "Belediye Kapınızda" ekibiyle esnaf ve vatandaşların dilek, istek ve şikayetlerini dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor. 

Silivri Belediyesi, vatandaşların sorunlarına en hızlı şekilde yanıt vererek, hizmet kalitesini artırmayı amaçlıyor.
VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DOĞRUDAN ALINIYOR
Belediye ekipleri, sahada aktif bir şekilde çalışarak vatandaşların dilek ve şikayetlerini doğrudan dinliyor. Esnaflarla yapılan görüşmelerde iş yerleriyle ilgili ihtiyaç ve talepler alınırken, mahallelerde yapılan ziyaretlerde vatandaşların beklentileri not ediliyor. Belediye, bu doğrultuda yerinde çözümler üretmeye özen gösteriyor.
BAŞKAN BALCIOĞLU: HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, bu projeyle halkla daha yakın bir iletişim kurmayı hedeflediklerini belirtti. "Her zaman olduğu gibi, halkımızın yanında olmaya ve onların ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılamaya devam ediyoruz. Birlikte daha güzel bir Silivri için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
DAHA GÜZEL BİR SİLİVRİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
"Belediye Kapınızda" projesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı, yerel yönetim ve halk arasındaki bağı güçlendirmeyi hedefliyor. Esnaflardan öğrencilere, emeklilerden ailelere kadar her kesime ulaşmayı amaçlayan bu çalışmalar, Silivri'yi daha yaşanabilir ve güzel bir ilçe haline getirme yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP