Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Kış Dönemi Kurs Kayıtları

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Kış Dönemi Kurs Kayıtları

17.09.2024 12:08:11

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi tarafından yetişkinlere ve çocuklara yönelik düzenlenen Kış Dönemi Kurslarına kayıt işlemleri başladı.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi çocuklara ve yetişkinlere yönelik bir dizi kurs programı sunuyor. Kış Dönemi Kurslarına kayıtlar başladı.
ÇOCUKLARA YÖNELİK KURSLAR
Çocuklara yönelik kurslar arasında müzikten sanata, spordan el işlerine kadar geniş bir yelpazede yer alıyor. Müzik alanında; Gitar, Bağlama, Piyano, Keman, Viyola, Asma Davul sunuluyor. Bu kurslar, müzikle ilgilenen herkesin yeteneklerini geliştirebilecek bir ortam sağlıyor.
Ayrıca sanat alanında Resim ve Seramik, danslardan Zumba, Bale, Jimnastik ve Modern Dans kursları açılıyor. Çocuklar online Satranç kursuna da katılabilecek.
YETİŞKİNLER İÇİN AÇILAN KURSLAR
Silivri'deki yetişkinler için sunulan geniş kurs yelpazesi, ilgi alanına hitap ediyor.
Müzikten sanata, el işlerinden dansa kadar pek çok alanda kurslar mevcut. İşte sizler için sağlanan kurs listesi; Bağlama, Klarnet, Kanun, Gitar, Mey, Zurna, Asma Davul, Bendir, Ritim ve Perküsyon, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Resim, Çini ve Seramik.
El Sanatları ve Tasarım yapmak isteyeler için ise; Makrome, Hat, Tezhip,Takı Tasarım, Ahşap Yakma, Vitray, Mozaik, Dekoratif Tablo yapımı; danslardan ise Zumba ve Sirtaki kursları açılacak. Ayrıca Plates, Yoga ve Silivri Yöresi halk oyunları kursu açılacak.
Tüm bu kurslarla, Silivri'de yaşayanların sosyal, kültürel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak hedefleniyor.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP