Silivri Belediyesi'nden yaş almış vatandaşlara anlamlı hizmet

Silivri Belediyesi'nden yaş almış vatandaşlara anlamlı hizmet

20.06.2024 10:37:52

Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çayırdere mahallelerinde yaşlı vatandaşlara ev ziyaretleri gerçekleştirerek, onların taleplerini dinledi ve belediyenin hizmetleri hakkında bilgi verdi.
Ziyaretlerde, yaşlı vatandaşların tansiyon ve şeker ölçümleri belediyenin sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun selamlarını ileten ekipler, büyüklerin gönüllerini aldı.
Silivri Belediyesi, bu anlamlı ziyaretlerle ilgili olarak şu mesajı paylaştı:"Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce, Çayırdere mahallelerinde yaşlı vatandaşlarımıza ev ziyaretleri gerçekleştirdik, belediyemizden taleplerini dinledik. Yaş almış eli öpülesi büyüklerimizin tansiyon ve şeker ölçümlerini sağlıkçılarımızla gerçekleştirdik, Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu'nun selamlarını ilettik."
Bu ziyaretler, Silivri Belediyesi'nin toplumsal dayanışma ve büyüklerine saygı çerçevesinde yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yıllardır dikkat çekiyor.

 

Seda ŞİMŞEK

  1. Hacr Hacr

    Teşekkürler Sayın Balcıoğlu Başkanımız.. İnsancıl merhametli dürüst kişiliği ile gönlümüzde taht kuracak.Her şey gönlünüzce olsun .

YORUM YAP