Silivri Belediyesi’nden Yeni Mahalle için altyapı hamlesi

Silivri Belediyesi’nden Yeni Mahalle için altyapı hamlesi

1.07.2024 10:48:19

Silivri Belediyesi, Turgut Reis ve Muazziz Bey Caddesi ile Şenel ve Şebboy sokaklarını kapsayan bölgede kapsamlı bir altyapı ve modernizasyon çalışması başlatacaklarını duyurdu.

Silivri Belediyesi, Yeni Mahalle merkezine yaklaşık 1 km mesafede bulunan Turgut Reis ve Muazziz Bey Caddesi ile Şenel ve Şebboy sokaklarını kapsayan bölgede kapsamlı bir altyapı ve modernizasyon çalışması başlatacaklarını duyurdu.
Bu projeyle, Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin uyumlu çalışmaları sonucunda bölge, modern şehir standartlarına uygun hale getirilecek. Çalışmalar kapsamında yapılacak yenilikler şunlardır:
• Yol ve Kaldırım Çalışmaları: Bölgede bulunan yollar ve kaldırımlar yenilenecek, modern ve güvenli hale getirilecek.
• Kanalizasyon ve Altyapı: Eskiyen kanalizasyon hatları yenilenerek, daha verimli ve sağlıklı bir altyapı sistemi kurulacak.
• Modern Şehir Standartları: Bölge, şehir estetiğine uygun bir şekilde düzenlenecek, daha yaşanabilir bir çevre oluşturulacak.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni Mahalle'mizde gerçekleştireceğimiz bu çalışmalarla mahallemizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunacağız” dedi.
Seda ŞİMŞEK

  1. Abdülkadir yanık Abdülkadir yanık

    Büyük ümitlerle beklediğimiz başkanımız dan Selimpaşa mah 3371 3372 şok 10 yıldır 1 kuruş harcanmayan belediye hizmet yağmur yağdığı zaman halimiz perişan lütfen süs falan istemiyoruz yol yok

  2. Halil Aksoy Halil Aksoy

    Silivri değirmen köydeki tarla yollarını iyileştirmenizi çok rica ediyorum iki araç Yanyana geçemiyor yağışta sadece Tıraktor geçebiliyor o yollarda

  3. Huriye Huriye

    sayın gelen giden başkanlarım.sizler başka birşey bilmiyormusunuz.biri gelir ötekinin yaptığı yolları kaldırımları kırıp tekrar yapar.sadece silivrinin içinde dönüp durup kendilerine yandaşlarına iş çıkarıp çalışmalar yapıyorsunuz.milletin arsalarına el koyıyorsunuz.bu silivrinin hiç başka mahallesi yokmu hizmet için.ordaki insanlar insan değilmi sizlere oy vermedilermi onlardan verhi almıyormusunuz.benim için A parti Bparti önemli değil bana hizmet veren işimi kolaylaştıran belediye lazım.20 senedir arsam var yok yeşil alan yok park alanı milleti süründürmek.

  4. Adil duman Adil duman

    Bizlerde selimpasa duruman sitesine bekliyoruz sayin baskan basarilar diliyoruz

  5. Sebahattin Osmanoğlu Sebahattin Osmanoğlu

    Sn. Başkanım, yol çalışması için Gümüşyaka Merkez mahallesine de bekliyoruz. En kısa zamanda buralara yolunuz düşer de, yollarımızın ne halde olduğunu görürsünüz.

YORUM YAP