Silivri Belediyesi, park ve yeşil alan düzenlemelerine devam ediyor

Silivri Belediyesi, park ve yeşil alan düzenlemelerine devam ediyor

29.04.2025 11:33:08

Silivri Belediyesi, ilçedeki park ve yeşil alanlarda bakım, ot biçme ve peyzaj düzenlemelerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki birçok noktada çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Silivri Belediyesi, ilçedeki park ve yeşil alanların daha yaşanabilir ve estetik açıdan daha güzel hale gelmesi için bakım, ot biçme ve peyzaj düzenlemelerine devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli mahallelerinde hem vatandaşların dinlenebileceği hem de doğayla iç içe olabilecekleri alanlar yaratmak amacıyla kapsamlı çalışmalar yürütüyor.

Ekipler, özellikle motorlu tırpan ile kaldırım ve bordür kenarı otlarının temizliğini yaparak, mahalle ve caddelerdeki düzeni sağlıyor. Bu kapsamda, Cumhuriyet Mahallesi'nde Ebru Sokak, Yeni Mahalle'de Yunus Ali Taşkın Sokak, Ortaköy Mahallesi'nde Mustafa Kemal Atatürk Caddesi vedahabirçok noktada temizlik ve düzenleme çalışmaları yapıldı.

Ayrıcaçim ve ot biçimi, Yeni Mahalle General Ali İhsan Türkkan Caddesi, Gümüşyaka Mahallesi Ahmet Oruç Parkı, Alibey Mahallesi Gümüş Sokak, Çeltik Mahallesi BeyzatAyğuş Parkı'ndayapıldı. Seymen Mahallesi Gazi Yiğit Caddesi Parkı, Büyük Kılıçlı Mahallesi Laiklik Caddesi ve Vatan Sokak kesişimi Parkı ile Yeni Mahalle Kaymakamlık Bahçesi'ndede peyzaj düzenlemeleri devam ediyor.

Haber MERKEZİ

 

YORUM YAP