Silivri Belediyesinden dillere destan futbol turnuvası

Silivri Belediyesinden dillere destan futbol turnuvası

29.07.2024 09:19:20

Her yıl geleneksel halde kutlanan Silivri Ortaköy Börek Festivali kapsamında organize edilen ve ilçedeki faal kulüplerin katılım sağladığı minikler futbol turnuvası tam bir görsel şölene sahne oldu.

Silivri Belediyesi Spor Birim Müdürü Emrah Mutlu ve Futbol antrenörü Özgür Kurt ve ilgili teknik adamlar tarafından organize edilenU-13, U-14 futbol turnuvasında gençler kıyasıya mücadele etti. 14. Ortaköy Börek Festivali kapsamında düzenlenen futbol turnuvası tamamlandı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından müsabakalar başladı. Silivri Ortaköy Stadı'nda organize edilen maçlar için saha özel olarak ayarlanarak ebatlar bu yaş kategorisine göre düzenlendi. Yüzlerce minik yüreğin katılım sağladığı turnuvaya alileler de tribünleri doldurarak desteklerini verdi.

BAŞLAMA VURUŞU ALÇİ'DEN
Turnuvanın ilk maçı Silivri Belediye Futbol Akademisi ve Silivrispor arasında oynandı. Zorlu müsabaka öncesinde Silivri Belediye Başkan Yardımcılarından Yavuz Alçi başlama vuruşunu gerçekleştirdi. Açılışa ayrıca Silivri Belediyesi Ezgi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Uysal, Silivri Kültür Merkezi Müdürü Meral Türkmen Terlikçi, Silivri Ortaköyspor Kulüp Başkanı Aydın Güzdemir katılım sağlayan isimler arasındaydı.

BAŞKAN BALCIOĞLU'DA TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu kıyasıya devam eden müsabakaları tribünden takip etti. Bir ara sahaya da inen Başkan Balcıoğlu burada maçlarının başlama saatini bekleyen miniklerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Tribünde öğrenci velileri ile de uzun uzun sohbet gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu bu ve bunun gibi sportif faaliyetlerin artarak devam edeceğinin de müjdesini verdi.

ŞAMPİYON SİLİVRİ BELEDİYE FUTBOL AKADEMİSİ OLDU
Saat 16.00'da başlayan futbol turnuvası akşam 21.00'da tamamlandı. Turnuvanın sonunda şampiyonluğun sahibi Silivri Belediyesi Futbol Akademisi 2013 takımı birinciliği, Oğur Atletik takımı ikinciliği, Silivri Belediyesi Futbol Akademisi 2014 takımı üçüncülüğü turnuva dördüncülüğü ise Silivrispor aldı.
ENGİNAKIN

  1. Selim gonen Selim gonen

    Festivaller her zaman guzeldir insalari bir araya getiren sosyal bir etkinliktir ama Bora baskana bir cift sozum var son yerlel sevimlerde politikalarini biz emekliler uzerinden yapan CHP 19 mayis bulvarindaki ucretsiz tuvaleti ucretli yaparak genelde prosttan rahatsiz yaslilar olarakbizleri cok gucendirdi insallsah bu yanlisindan doner

YORUM YAP