“Silivri Belediyesini zalim ittifakın temsilcilerinden arındıracağız”

“Silivri Belediyesini zalim ittifakın temsilcilerinden arındıracağız”

23.08.2023 12:32:19

Silivri Belediyesi çöp ve temizlik işlerinde çalışan personelin iş bırakma eylemine yönelik yazılı bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “Silivri Belediyesini bu ekonomik krizi yaratan zalim ittifakın Silivri'deki temsilcilerinden arındıracağız” dedi.
CHP İlçe Başkanı Berker Esen, yaptığı açıklamada şu ifadelerine yer verdi. “Ülkemizin sırtındaki en büyük yük ve bir numaralı gündemi olan ekonomik kriz her geçen gün yurttaşlarımızın sıkıntılarını daha da arttırırken, dövizin ve enflasyonun yarattığı hayat pahalılığı en çok ekonomik krizi yaratmakla uzaktan yakından alakası olmayan işçilerimizin sırtına yük olmuştur.
“İSTANBUL'DA 39 İLÇENİN BELEDİYE ÇALIŞANLARI ARASINDA EN DÜŞÜK MAAŞ ALAN SİLİVRİ BELEDİYESİ İŞÇİLERİ”
İstanbul'da 39 ilçenin belediye çalışanları arasından en düşük maaş ortalamasına sahip işçiler, Silivri Belediyesi çalışanlarıdır. Her fırsatta belediye bütçesinin fazla verdiğiyle böbürlenenler işçi maaşına iyileştirmeleri çok görmüşlerdir.
“EKONOMİK KRİZİ, MANTIK VE AKIL DIŞI POLİTİKALARLA KÖRÜKLEYEN ZALİM İTTİFAKIN SİLİVRİ'DEKİ TEMSİLCİLERİ OLUŞTURMAKTA”
Silivri Belediyesi işçilerine bunu hak gören Silivri Belediyesi yönetimini; bu ülkenin güzel insanlarını kırk derde sokan ve ekonomik krizi mantık ve akıl dışı politikalarla körükleyen bu zalim ittifakın Silivri'deki temsilcileri oluşturmaktadır.
“SİLİVRİ BELEDİYESİNİ, EMEĞİ EN YÜCE DEĞER GÖREN KALİFİYE BİR YÖNETİMLE BULUŞTURACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Berker Esen olarak Silivri Belediyesinin grev kararı alan onurlu işçilerine sesleniyorum. Müsterih olun. Silivri Belediyesini bu ekonomik krizi yaratan zalim ittifakın Silivri'deki temsilcilerinden arındıracağız. Silivri Belediyesi'ni emeği en yüce değer gören kalifiye bir yönetimle buluşturacağız. Sizler bu ilçe için gece gündüz bilmeden çalışanlarsınız, emek verenlersiniz. Emeğinizin karşılığını yerelde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında sonuna kadar alacağınızı taahhüt ediyor, sizlere bu onurlu grevinizde dayanışma temennilerimi iletiyorum.”
Sevginar SALİ

  1. Sadi Sadi

    Ya Allahaskina artik su siyasetcilerin firsatciliklari ve yalanlarini sinirlerim kaldirmiyor. Mevcut olani ya da muhalif olani umurumda degil cunku dunyadaki hicbir siyaset insanlara hizmet etmez, edemez! Cunku siyaset kavrami insan kitlelerinin cesitli hassasiyetlerini kullanarak, din, milliyetcilik vs gibi, bunlari kullanarak onlari kontrol altinda tutmayi amaclar! Burada iscilerin verdigi hakli bir mucadele var, adamlar emeginin karsiligini istiyor. Ama siyasetciler gidip orada şov yapiyor Iscileri yurekten destekliyorum Toplamasinlar copleri soyle bir leş koksun ortalik bakalim napacaklar!

YORUM YAP