Silivri Bilim ve Sanat Merkezi’nden Uluslararası Başarı

Silivri Bilim ve Sanat Merkezi’nden Uluslararası Başarı

22.10.2024 11:00:07

16. Uluslararası MEB Robot Yarışması'na katılan 3 kategoride 4 takım ile katılan Silivri Bilim Ve Sanat Merkezi, Tasarla-Çalıştır kategorisinde ikinci olarak önemli bir başarı elde etti.

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışması, Milli Eğitim Bakanlığı'nın öncülüğünde TÜBİTAK, TİKA, Teknofest ve ASELSAN gibi önemli kuruluşların desteğiyle gerçekleştirildi. Yarışmaya, farklı kategorilerden toplam 2.687 robot ve 6.695 yarışmacı katıldı.
TASARLA-ÇALIŞTIR KATEGORİSİNDE İKİNCİLİK
Silivri Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), bu büyük organizasyona 3 kategoride 4 takım ile katılım gösterdi. Takımlardan biri Tasarla-Çalıştır kategorisinde ikinci olarak önemli bir başarı elde etti.
Başarının mimarları arasında yer alan danışman öğretmen Osman Üstün ve öğrenciler büyük bir özveriyle çalışarak, Silivri'ye bu anlamlı başarıyı kazandırdı. Okul yönetimi, öğrencilerin yetişmesinde katkıları olan velilere de teşekkürlerini iletti.
Silivri BİLSEM'den yapılan açıklamada, “Danışman hocamız Osman Üstün ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, her zaman desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz. Tebrikler Silivri'nin Çocukları!” ifadelerine yer verildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP