Silivri Bulgaristan Göçmenlerinden Ahmet Doğan’a destek

Silivri Bulgaristan Göçmenlerinden Ahmet Doğan’a destek

8.07.2024 12:38:58


Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Ercan Çalışkan, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Partisi Onursal Başkanı Dr. Ahmet Doğan'a ve partiye olan desteklerini kamuoyuna duyurdu.

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Ercan Çalışkan tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bulgaristan ve Türkiye'de yaşayan azınlıkların sesi olan HÖH Partisi'ndeki gelişmelerin kaygıyla izlendiği belirtildi.

ÇALIŞKAN: ONURSAL BAŞKANIMIZ SAYIN AHMET DOĞAN'IN YANINDAYIZ
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kıymetli Soydaşlarımız, Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak, Bulgaristan'da ve Türkiye'de yaşayan azınlıkların sesi olan HÖH (ДПС) Partimizdeki gelişmeleri kaygıyla izlemekteyiz. Bizler Türkiye'de yaşayan Bulgaristan vatandaşları olarak her daim tarafımız hak ve özgürlüklerdir. Geçmişte olduğu gibi bugün de birbirimize sahip çıkma ve dayanışma içinde olma zamanıdır. Yaşadığımız zorluklar geçicidir. Partimizin temel değerleri ve birlik ruhu, bizi her daim güçlü kılacaktır. Biz Onursal Başkanımız Sayın Ahmet Doğan'ın yanındayız. Birlikte hareket ederek içinde bulunduğumuz durumu aşacak ve daha da güçleneceğimize olan inancımız tamdır. Birlikte daha güçlüyüz!"
Açıklama, Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Çalışkan imzasıyla kamuoyuna sunuldu.

Sevginar SALİ

YORUM YAP