Silivri Cemevi’nin eksiklikleri tamamlanıyor

Silivri Cemevi’nin eksiklikleri tamamlanıyor

1.10.2024 13:50:11

Silivri Cemevi'nin eksiklikleri Silivri ve İBB işbirliğinde tamamlanırken, Başkan Bora Balcıoğlu, düzenleme çalışmalarını Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Süheyl Kırkıcı ile birlikte yerinde inceledi.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediyesi iş birliğiyle eksiklikleri giderilen Silivri Cemevi'ni ziyaret etti. Cemevi'nde yapılan çalışmalar hakkında Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Süheyl Kırkıcı'dan bilgi alan Başkan Balcıoğlu, düzenlemelerin tamamlanmasının ardından Silivri'deki Alevi vatandaşların daha modern ve işlevsel bir ibadethaneye sahip olacağını belirtti.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eksikleri giderilen Silivri Cemevi'ni ziyaret ederek düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun desteğiyle hayata geçirildiğinin altını çizen Başkan Balcıoğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na bu kıymetli destekleri için teşekkür ediyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Seda ŞİMŞEK

 

YORUM YAP