Silivri CHP Kadın Kolları’ndan Muhtarlarla 19 Ekim buluşması

Silivri CHP Kadın Kolları’ndan Muhtarlarla 19 Ekim buluşması

23.10.2024 10:20:13

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kadın muhtarlara tebrik ziyaretinde bulundu.

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Silivri'nin kadın mahalle muhtarlarını ziyaret ederek özel günlerini kutladı.
Ziyaret kapsamında Kavaklı Hürriyet Mahalle Muhtarı Aysun Çeşmecioğlu, Büyükkılıçlı Mahalle Muhtarı Gülfiye Keskin, Fatih Mahalle Muhtarı Sadiye Esen ve Alibey Mahalle Muhtarı Solmaz Tüfekçi makamlarında ziyaret edildi. CHP'li kadınlar, muhtarlara çalışmalarında başarılar dileyerek görevlerinde kolaylıklar temenni etti.
Başkan Derya Ural Erdim, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekerek, “Mahallelerimizin nabzını tutan muhtarlarımızın emekleri her zaman kıymetlidir. Toplumla yerel yönetimler arasında bir köprü vazifesi gören muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz,” dedi.
Muhtarlar, bu anlamlı ziyaret için CHP Kadın Kolları'na teşekkür ederek, mahalleleri için daha iyi hizmet sunmak adına gayretle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP