Silivri'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Turnuvaları başladı

Silivri'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Turnuvaları başladı

23.10.2024 12:32:56

Silivri'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, sporla birleşerek coşkuyla başladı.

Silivri Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Silivri Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Turnuvaları, "Silivri'nin En Hızlısı Atletizm Yarışması" ile start aldı.
BAŞKAN BORA BALCIOĞLU: SPORLA CUMHURİYET COŞKUSUNU YAŞATIYORUZ
Turnuvanın açılışında konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Bayramı'nı sporla birleştirerek gençlere ve sporseverlere dolu dolu bir bayram atmosferi yaşatmayı hedeflediklerini belirtti. Balcıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Cumhuriyet Bayramı coşkusunu sporla birleştirerek hem gençlerimize hem de tüm sporseverlere keyif dolu bir bayram atmosferi sunmayı hedefliyoruz. Turnuvamıza katılan herkese başarılar diliyor, bu güzel heyecanı paylaşmak için tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize davet ediyoruz."
SİLİVRİ SPORUN KENTİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
Başkan Balcıoğlu, ilçeyi bir spor ve sporcu kenti haline getirmeyi amaçladıklarını vurgularken, bu tür organizasyonların spor sevgisini yaygınlaştırmada önemli olduğunu söyledi. Silivri'nin, sporun her dalında öncü bir ilçe olana kadar turnuva ve spor etkinliklerinin devam edeceğini ifade etti.
KATILIM YOĞUN, HEYECAN YÜKSEK
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen atletizm yarışmalarına genç sporcular ve halktan katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. "Silivri'nin En Hızlısı" unvanını kazanmak için büyük bir heyecanla mücadele eden sporcular, seyircilere keyif dolu anlar yaşattı.
TÜM İLÇE HALKI ETKİNLİKLERE DAVET EDİLİYOR
Turnuvalar, atletizmle başlayan etkinliklerin yalnızca başlangıcı olurken, 29 Ekim boyunca birçok farklı spor dalında turnuvalar ve etkinlikler düzenlenecek. Başkan Balcıoğlu, tüm ilçe halkını bu heyecan dolu atmosferi paylaşmaya davet etti ve Cumhuriyet coşkusunun sporla daha da güzelleştiğini belirtti.
Silivri'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın spor dolu etkinliklerle kutlanması, gençlere sporu sevdirmek ve ilçedeki spor kültürünü geliştirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Seda ŞİMŞEK

 

 

 

YORUM YAP