Silivri’de 37 parselin satışı iptal edildi

Silivri’de 37 parselin satışı iptal edildi

6.09.2024 10:42:04

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığının Silivri'de 37 parselin satışını iptal edildiğini duyuran AK Parti geçmiş dönem İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyelerinden Sami Barlas, yetkililere teşekkür etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelinde 53 ilde 747 adet muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa sundu. Bu kapsamda Silivri'de de 37 parselin satışa çıkarıldığı duyurulmuştu. Ancak, gelen talepler doğrultusunda Silivri'deki parsellerin satışları iptal edildi.
Satış duyurusunun ardından AK Parti'nin geçmiş dönem İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyelerinden Sami Barlas, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Silivri'deki muhtarlar ve vatandaşların taleplerini dikkate alarak satışları iptal ettiğini duyurdu.
Barlas, bu süreçte duyarlılık gösteren yetkililere teşekkür ederek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a, İstanbul Bölge Milletvekili Seda Gören Bölük'e ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Maliki Ejder Batur'a şükranlarını sundu.
Sevginar Sali

YORUM YAP