Silivri’de Aylık Planlama ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Silivri’de Aylık Planlama ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

14.10.2024 11:40:44

İlçe Kaymakamı Tolga Toğan'ın başkanlığında Aylık Planlama ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. 

Silivri'de eğitim çalışmalarının verimli bir şekilde sürdürülebilmesi için aylık planlama ve değerlendirme toplantısı, İlçe Kaymakamı Tolga Toğan'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, şube müdürleri ve ilçedeki okul müdürlerinin katılımlarıyla geçtiğimiz hafta Nurullah Baldöktü İlkokulu Konferans Salonu'nda yapıldı.
Toplantıda, ilçedeki eğitim kurumlarının mevcut durumu, ihtiyaçlar ve yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı. Eğitimde kaliteyi artırmak amacıyla yürütülen faaliyetler ile yeni eğitim-öğretim dönemine yönelik planlamalar değerlendirildi. İlçe genelinde sürdürülen projelerin durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, eğitim kalitesini daha da yükseltmek için atılması gereken adımlar ele alındı.
İlçe Kaymakamı Tolga Toğan, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitimde planlama ve değerlendirme süreçlerinin önemine vurgu yaparak, ilçedeki eğitim standartlarının yükseltilmesi için koordinasyonun önemine dikkat çekti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, yapılan değerlendirmelerin önümüzdeki dönemdeki eğitim çalışmalarına yön vereceğini ifade etti.
Toplantı, katılımcıların görüş ve önerileri ile sona erdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP