Silivri’de EURO 2024 coşkusu…

Silivri’de EURO 2024 coşkusu…

28.06.2024 10:49:57

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, vatandaşlarla birlikte maç heyecanını paylaştı.

Silivri, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası heyecanını dev bir etkinlikle yaşadı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, A Milli Futbol Takımımızın Çekya ile oynadığı maçı Silivri sahiline kurulan dev LED ekranda binlerce Silivriliyle birlikte izleyerek tarihi bir akşama imza attı.
Başkan Balcıoğlu, Atatürk Meydanı'nı dolduran coşkulu kalabalıkla birlikte maçın heyecanını paylaştı. Milli takımın her atağında, her golünde meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte tezahüratlar yaparak sevinç çığlıklarına katıldı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Silivri sahili bayram yerine döndü.
Maçın ardından Başkan Balcıoğlu, büyük bir coşkuyla, “Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda hemşehrilerimiz ile birlikte Çekya galibiyetimizin ve Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turuna kalmamızın mutluluğunu ve gururunu yaşadık. Çok mutluyuz, gururluyuz. İnşallah bundan sonra yolumuz açık olur. Tebrikler Bizim Çocuklar!” dedi. Başkanın konuşması, meydanda toplanan kalabalık tarafından büyük alkış ve tezahüratlarla karşılandı.
Başkan Balcıoğlu, bu tür büyük organizasyonların devam edeceğini müjdeleyerek, “Bu tür organizasyonlar, halkımızın bir araya gelerek birlikte heyecanı yaşadığı, milli ruhun pekiştiği anlar. Silivri'de bu coşkuyu vatandaşlarımızla birlikte yaşamak bizim için çok değerli. Tüm Silivrililerle bir arada olmaktan ve bu heyecana ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.
Silivri Belediyesi'nin düzenlediği bu dev organizasyon, sadece bir maç izleme etkinliği olmanın ötesinde, Silivri halkının birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli duygularını canlandıran unutulmaz bir gece olarak kayda geçti.
Başkan Balcıoğlu'nun duyurusu, EURO 2024 heyecanını Silivri'de yaşayan vatandaşları daha da sevindirdi. LED ekran organizasyonlarının diğer maçlarda da devam edeceğini belirten Balcıoğlu, tüm Silivrilileri bu etkinliklere katılmaya davet etti ve Silivri'nin her zaman bir arada, coşku içinde olacağını vurguladı.

 

YORUM YAP