Silivri’de protokol bayramlaşması

Silivri’de protokol bayramlaşması

19.06.2024 12:59:46

Protokol üyeleri resmi bayramlaşma programı için 15 Haziran Cuma Arife Günü Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Fuaye salonunda bir araya geldi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Silivri Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni, Silivri Kaymakamımız Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Mustafa Kara ve protokol üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
BALCIOĞLU: BAYRAMLARIN UMUT VE İYİMSERLİĞİMİZİ ARTIRMASINI DİLİYORUM
Başkan Bora Balcıoğlu, törende yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nın yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını en üst seviyeye taşıdığını belirtti. “Yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularımızı en üst seviyeye çıkaran Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin, hoşgörünün ve insan sevgisinin yoğunlaştığı bu güzel bayramın, toplumumuzdaki umut ve iyimserliği artırmasını diliyorum. Bayramlar, milletçe kenetlenmenin, sevginin ve paylaşmanın en güzel ifadesidir” dedi.
Başkan Balcıoğlu, bayramların toplumda yarattığı birlik ve beraberlik duygularına vurgu yaparak, Silivri halkının her zaman bu değerleri koruduğunu ifade etti. “Bu bayramda, bir arada olmanın, dayanışmanın ve hoşgörünün önemini çok daha derinden hissediyoruz. Silivri olarak, zor zamanlarda bir araya gelmeyi, kenetlenmeyi ve el birliğiyle güçlükleri aşmayı her zaman başardık. Ekonomik sıkıntılar ve gündelik hayatın zorlukları hepimizi etkiliyor, ancak bu güzel ilçenin insanları olarak umutsuzluğa kapılmamalıyız. Çünkü biz, ‘Silivri Birlikte Güzel' diyen bir ilçeyiz ve her zorluğun üstünden birlikte gelmeyi başarıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Balcıoğlu, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve milletimizin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, barış, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. ‘Silivri Birlikte Güzel' ve bu birliktelik, bayram sevincimizi daha da anlamlı kılıyor. Bayramınız kutlu olsun.”
TOĞAN: BAYRAMLARIMIZI BİRLİKTE KUTLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ın Protokol Bayramlaşmasında katılımcılara şöyle seslendi: “Değerli Belediye Başkanımız, siyasi büyüklerimiz, ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, basın mensuplarımız, hanımefendiler ve beyefendiler,
Bu güzel günlerimizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Yeni bir bayramı, Kurban Bayramı'nın arifesindeyiz ve bu bayramı hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel kalabalık, bölgedeki yatırımların ve gelişimin bir göstergesidir, bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.
Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşliğin en üst seviyelerde yaşandığı özel günlerdir. Bu vesileyle kurbanlarımızı eda edeceğiz. Allah, şimdiden keseceğiniz kurbanları kabul etsin inşallah. Nice nice bayramlara, çoluk çocuğumuzla, eşimizle, dostumuzla sağlık ve huzur içinde erişmeyi nasip etsin.
Bu bayramın, memleketimize ve milletimize huzur, refah ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Bir sonraki bayramda inşallah hep birlikte, sağlıkla, huzurla ve mutlulukla bir arada olmayı diliyoruz.
Bu vesileyle tekrar hepinizin bayramını kutluyor, vefat eden gazilerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimize minnet ve rahmet diliyorum. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Teşekkür ederim.”

 

YORUM YAP