Silivri’de Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi

Silivri’de Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi

5.09.2024 10:49:04

Silivri Sanat Platformu tarafından düzenlenen Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Silivri Sanat Platformu tarafından düzenlenen ve açılışı 3 Eylül Salı günü gerçekleştirilen Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi, Hollanda ve Silivri'den sanatçıları bir araya getirerek eserlerini sanatseverlerle paylaştı.
Etkinlikte hem Hollandalı hem de Silivrili ressam ve heykeltıraşların eserleri, katılımcılar tarafından ilgi ve merakla incelendi.
Sergiye Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, meclis üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetimi, Muhtarlar Derneği Başkanı Serhat Ateş, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Arif Kanık, Silivri Sanat Platformu üyeleri katıldı.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada, sanata ve kültüre verilen önemi vurguladı. Silivri'de gerçekleşen sanatsal faaliyetlere destek verdiğini açıklayan Başkan Balcıoğlu, "Sanatın evrensel dilini ilçemizde buluşturan bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapmaktan ve farklı kültürlerden gelen sanat eserlerini Silivrili sanatseverlerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sanatla dolu bu ortamda, ilçemizin kültürel zenginliğini daha da artıracak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.
Silivri Sanat Platformu, bu önemli sanat etkinliğine tüm Silivri halkını davet ederek, sanatı ve sanatçıyı desteklemeye çağırıyor. Sergi, sanata ilgi duyan herkesin ziyaretine açık olacak ve sanatın evrensel dilini Silivri'de bir kez daha gözler önüne serecek.
Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisini 8 Eylül 2024 tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz. Renginar SALİ

YORUM YAP