Silivri’de Yükselenler Teknoloji’nin 3. Mağazası büyük ilgiyle açıldı

Silivri’de Yükselenler Teknoloji’nin 3. Mağazası büyük ilgiyle açıldı

23.08.2024 10:40:45

Silivri'de 15 yıldır teknoloji alanında hizmet veren Yükselenler Teknoloji, üçüncü mağazasını 21 Ağustos 2024 tarihinde Uğur Mumcu Meydanı'nda görkemli bir törenle açtı. İlçenin önde gelen isimleri, bu özel günde Fatih Yaşar'a destek vermek için bir araya geldi.

Açılışa, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun yanı sıra, önceki dönem belediye başkanları Özcan Işıklar ve Hüseyin Turan, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Alçi, İBB Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri Salim Çavdar, Harun Çelik, Fatih Çepni ile birlikte; Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Arif Kanık, Rizeliler Dernek Başkanı Sinan Abdullah Azder, Bayburtlular Dernek Başkanı Yavuz Bayram, Muhtarlar Dernek Başkanı Serhat Ateş, Yeni Mahalle Muhtarı Müslim Üstün, Metin Karakaş, Yetkin Karakaş, Şahan Karakaş, Erkan Umuç, Yetgin Çavdar, Mustafa Çolakoğlu, İsmet Karabulut ve Volkan Yaşar gibi tanınmış isimler katılım sağladı.
Protokol üyeleri ve davetliler, Yükselenler Teknoloji'nin Silivri'deki başarılı geçmişine dikkat çekerek, yeni mağazanın hayırlı ve bereketli olmasını dilediler. Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, konuşmasında Silivri'nin ekonomik büyümesinde Yükselenler Teknoloji gibi işletmelerin kritik bir role sahip olduğunu vurgulayarak, Fatih Yaşar'a ve ekibine tebriklerini iletti.
Yükselenler Teknoloji, 15 yıllık hizmet yolculuğunu bu yeni mağazayla taçlandırırken, Silivri'deki teknoloji tutkunlarına daha yakın olmayı ve onlara en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor. Fatih Yaşar, açılışta yaptığı konuşmada, bölge halkına kaliteli teknoloji ürünlerini sunmaktan gurur duyduklarını ifade etti.
Sevginar Sali

YORUM YAP