“Silivri Emniyeti ne iş yapıyordu?”

“Silivri Emniyeti ne iş yapıyordu?”

22.05.2024 10:25:22

MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Deniz Edis'ten asayiş sitemi...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı gecesinde Silivri sahilinde gözlemlediği konuları paylaşan MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Deniz Edis, “Bugün sahilde yürüyüş yapmak için saat 23:30 gibi bir ağabeyimle buluştuk. Çarşıda Askerlik Şubesi civarında bir grup genç gördük, hareketleri ve konuşmaları sıkıntılıydı.
Sahilde Mado kafenin önünde yine bir kavgaya denk geldik. Küfürler, tekmeler, yumruklar havada uçuşuyordu.
Sahilde yüzlerce 15-18 yaşında genç gruplar halinde geziyordu. Geri dönerken Defacto'nun arkasında yine 30-40 genç kavga ediyordu.
Ve bütün bunlar olurken biz bir tane bile polise rastlamadık.
Silivri gibi bir yerde insanlar eşiyle çocuklarıyla saat 22.00'dan sonra sahile çıkmaya çekiniyor. Adım başı ağza alınmayacak küfürler eden kızlı-erkekli gruplara denk geliyor.
Şimdi ben Silivri'de yaşayan bir vatandaş olarak merak ediyorum böyle bir günde hem konser hem de derbi maç varken, bu kadar genç sahilde gruplar halinde gezerken (üstelik bazıları alkollü) Silivri emniyeti ne iş yapıyordu? Sahilde neden 1 tane bile polis ya da bekçi gezmiyordu? Bir olay olsun ya da Allah korusun birinin canı yansın polis sonra mı gelecek? Emniyet müdürü bütün bunları görmüyor mu?” şeklinde bir dizi soru yöneltti.
Sevginar SALİ

  1. Bilal Bilal

    Silivride böyle bisey olmadi ayni saate sahsimda oralardan gecti oyle bir olaya rastlamadim... belkide bunlar sizlerin husumetlisi oldugu icin gormussunuz...

YORUM YAP