Silivri hem futbola hem de spora doyuyor

Silivri hem futbola hem de spora doyuyor

21.07.2023 09:23:31

Ülke genelinde gıpta ile takip edilen organizasyonlarla Silivri şimdi de organize edilen futbol turnuvaları ile gündemdeki yerini koruyor. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatıyla hayata geçirilen futbol turnuvalarında minik yürekler kıyasıya mücadele ediyor.

turnuvanın ikincisi siilvrispor

Silivri Belediyesi Spor Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Silivri'nin tüm altyapılarının harekete geçirildiği turnuva organizasyonlarıyla gündemde olan Silivri Belediyesi Spor Akademileri birçok ilke imza attığı çalışmalarına devam ediyor. Silivri Belediyesinin düzenli olarak organize ettiği minikler futbol turnuvalarının bu ayki konusu 61. Silivri Yoğurt Festivali 2014 doğumlu küçükler futbol turnuvası oldu.

turnuvanın üçüncüsü kılıçlıspor

Silivri'nin tek doğal çimli zeminine sahip Selimpaşa Karasu Tesislerinde yapılan organizasyonda turnuva birinciliğini Silivri Belediyesi Futbol Akademisi alırken ikinciliği Silivrispor ve turnuva üçüncülüğünü ise Büyük Kılıçlıspor aldı. Türkiye'nin ücretsiz bir şekilde doğal çim zeminli sahada idman yapılan stadında Silivrili minik yürekler gönüllerince mücadele ederken aileleri de tribünlerden oyuncuları gönülden desteklediler.
ENGİN AKIN

 

YORUM YAP