“Silivri, İstanbul’da Sebze ve Meyve Hali olacak”

“Silivri, İstanbul’da Sebze ve Meyve Hali olacak”

5.07.2024 10:25:17

Silivri Tarım Müdürü Nuri Ertuğrul: "Silivri, İstanbul'da Sebze ve Meyve Hali olacak" dedi.

Silivri İlçe Tarım Müdürü Nuri Ertuğrul, Ziraat Mühendisleri ve çiftçilerle birlikte geçtiğimiz gün tarla ziyaretinde bulundu.
Ertuğrul, "Silivri, İstanbul'da sebze ve meyve hali" sloganıyla yola çıktı. Ziraat mühendisleri ve çiftçilerle birlikte yapılan incelemelerde, ele alınan üretimin ve daha verimli hale getirilmesi için yapılması gerekenler üzerinde duruldu. Tarım Müdürü Ertuğrul, “Tarım sektöründe Silivri'nin sahip olduğu potansiyeli artırmak ve tarım sektöründe büyümeyi sağlamak için çalışıyoruz. Tarım sektöründeki çiftçilerimizle birlikte daha iyi üretim yapmak için çalışıyoruz. Amacımız, Silivri'nin tarım sektöründe öncü bir rol üstlenmesini sağlamaktır.”
Tarla ziyaretine katılan çiftçiler de yapılan çalışmalar ve verilen desteğin tarım üretimine olumlu yansımaları olduğunu belirterek, İlçe Tarım Müdürüne teşekkür etti.
Renginar SALİ

  1. Kkg Kkg

    Çok zor çok istanbulun sebze meyvayı en pahalı yiyen ilçesi silivridirDiğer ilçelerde çok daha ucuzKöylüler bile halden gelen kamyonetle gelenden aldıkları sebze ,meyvaları daha pahalıya satıyorlar her zaman gördüğümüz şeyler

YORUM YAP