Silivri Karate Spor Kulübü'nden büyük başarı

Silivri Karate Spor Kulübü'nden büyük başarı

21.08.2024 12:18:28

Silivri Karate Spor Kulübü sporcusu Alara Akbaş ve Duru Azra Türkmen, Sivas'ta düzenlenen Ümit-Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası'nda üstün başarı gösterdi.
Sivas'ta 15-18 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenen Ümit-Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası'nda, Silivri Karate Spor Kulübü sporcuları önemli başarılara imza attı. Türkiye genelinden 65 ilden 2100 sporcunun katıldığı şampiyonada, Silivri'yi temsil eden Alara Akbaş ve Duru Azra Türkmen, üstün performanslarıyla dikkat çekti.
ALARA AKBAŞ, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Silivri Karate Spor Kulübü'nün başarılı sporcusu Alara Akbaş, Ümit Bayan 61 kg kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Akbaş, turnuvada gösterdiği üstün performansla hem kulübünü hem de Silivri'yi gururlandırdı.site 2_21
DURU AZRA TÜRKMEN, TÜRKİYE 3'ÜNCÜSÜ
Bir diğer Silivrili sporcu Duru Azra Türkmen ise Ümit Bayan 54 kg kategorisinde Türkiye 3'üncüsü olmayı başardı. Türkmen, elde ettiği bu dereceyle gelecek vadeden bir sporcu olduğunu bir kez daha kanıtladı.
SİLİVRİ İÇİN GURUR KAYNAĞI
Silivri Karate Spor Kulübü Antrenörü Serkan Tekgül, sporcularının elde ettiği derecelerle gurur duyduklarını belirterek, bu başarıların Silivri'de karate sporuna olan ilgiyi daha da artıracağını ifade etti.
Silivri Karate Spor Kulübü, kazandığı bu başarılarla hem ilçeyi hem de İstanbul'u Türkiye genelinde en iyi şekilde temsil etti. Sporcular, gelecek şampiyonalarda da aynı azim ve kararlılıkla çalışarak yeni başarılara imza atmayı hedefliyor.
Renginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP