Silivri Kent Konseyi’nde yeni yapılaşma sürüyor

Silivri Kent Konseyi’nde yeni yapılaşma sürüyor

13.06.2024 09:58:59

Silivri Kent Konseyi, Nursel Erel başkanlığında yeni dönem yapılaşmasını sürdürüyor. Bu kapsamda, Kadın Meclis Başkanlığına Sabiha Işık Aykanat'ın atanmasının ardından, Gençlik Meclisi Başkan ve yönetimi de belirlendi.

Bugün gerçekleştirilen Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlık seçiminde, Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ebru Akgün Pekel'in katılımıyla yapılan oylamada, tek aday ve tek liste olarak seçime giren Atakan Üstündağ oybirliği ile başkan seçildi.
Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel, yeni dönem yapılaşmasının önemine vurgu yaparak, "Kadın ve Gençlik Meclislerimizin aktif çalışmaları ile Silivri'nin geleceğine yön verecek projelere imza atacağız. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederim," dedi.
Gençlik Meclisi Başkanı olarak seçilen Atakan Üstündağ ise, gençlerin kent yönetiminde daha aktif rol almasının önemine değinerek, "Gençlik Meclisi olarak Silivri'nin geleceği için çalışmaya hazırız," ifadelerini kullandı.
Yeni dönem için belirlenen yönetimler, kent konseyi çalışmalarında aktif rol alarak Silivri'nin gelişimine katkı sağlamaya devam edecek.
Sevginar Sali

YORUM YAP