Silivri Kent Konseyinden yangın açıklaması: Üzüntümüz büyük

Silivri Kent Konseyinden yangın açıklaması: Üzüntümüz büyük

18.07.2024 10:58:31

Kent Konseyi Bileşenlerinden yangın felaketi açıklaması...

Silivri Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel, Silivri'de meydana gelen ve tarihin en büyük yangınlarından biri olarak görülen felaketle ilgili olarak kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Erel, yangının neredeyse eş zamanlı olarak bölgenin farklı yerlerinde meydana geldiğini belirterek, duydukları üzüntüyü paylaştı.
"BİNLERCE CANLI YOK OLDU"
Başkan Erel, yangın sırasında hektarlarca tarım arazisinin yandığını ve bu arazilerde yaşayan binlerce canlının hayatını kaybettiğini vurguladı. "Ne yazık ki bir yangın yaşandığında sadece tarım arazileri değil, o bölgede yaşayan binlerce canlı da kaçınılmaz sona ulaşıyor" dedi.
"SEBEPLER VE SORUMLULAR BULUNMALI"
Kent Konseyi olarak bu felaketin sebeplerini ve sorumlularını bulmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Erel, "Yaşanan bu felaketin sebeplerini ve sorumlularını bulmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bölgemizde yaşanan eşzamanlı yangınların kaynağının ve sorumlularının bulunması ile ilgili yetkililer tarafından yapılacak olan açıklamayı bekliyoruz" dedi.
"VATANDAŞLARIMIZI DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ"
Yerel basının katkılarıyla vatandaşların bu konuyla ilgili daha dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulunan Erel, "Siz yerel basının katkılarıyla vatandaşlarımızın bu konuyla ilgili daha dikkatli ve duyarlı olması konusunda çağrıda bulunmak istiyoruz" ifadesini kullandı.
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ
Son olarak, bu felaketten dolayı maddi ve manevi olarak zarar gören tüm hemşerilerine geçmiş olsun dileklerini ileten Erel, "Bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını diliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.”
Sevginar SAli

YORUM YAP