Silivri Mektebim Koleji, yeni eğitim yılına merhaba dedi

Silivri Mektebim Koleji, yeni eğitim yılına merhaba dedi

22.08.2024 11:26:02

Bu bir tanıtımdır

Silivri Mektebim Koleji, 2024 - 2025 eğitim ve öğretim yılına oryantasyon programıyla başladı.

Silivri Mektebim Koleji, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılına iddialı bir başlangıç yaparak, güçlü eğitim kadrosu ve deneyimli yöneticileri ile yeni döneme merhaba dedi. Kolej, eğitimde kaliteyi artırmayı hedefleyen bir anlayışla, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim veren öğretmenlerini 19 Ağustos'ta bir araya getirdi.
DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU İLE BAŞARIYA ODAKLANILDI
Yeni eğitim-öğretim yılına hazırlık amacıyla düzenlenen oryantasyon programında, Silivri Mektebim Koleji'nin deneyimli eğitim kadrosu, okulun vizyonu, misyonu ve eğitimdeki hedefleri üzerine kapsamlı bir bilgilendirme aldı. Öğretmenler, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra, sosyal ve kişisel gelişimlerine de katkıda bulunmayı amaçlayan bir program doğrultusunda yeni döneme hazırlandı. Oryantasyon programı, eğitimdeki yenilikçi yaklaşımlar, müfredat değişiklikleri ve teknolojinin derslerde etkin kullanımı gibi konuları da kapsadı.
YÖNETİCİLERDEN YENİ YILA DAİR MESAJLAR
Mektebim Koleji yöneticileri, oryantasyon programında yaptıkları konuşmalarda, yeni eğitim yılına dair umutlarını ve hedeflerini dile getirdi. Yöneticiler, Mektebim Koleji'nin eğitimdeki başarısını daha da yukarıya taşıma hedefiyle hareket ettiklerini belirterek, bu süreçte öğretmenlerin ve velilerin desteğinin önemine vurgu yaptı. Öğrencilerin yalnızca akademik anlamda değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal gelişimlerinin de destekleneceği bir eğitim yılı planladıklarını ifade eden yöneticiler, bu yılın Mektebim Koleji için yeni başarılara imza atılacak bir yıl olacağını belirtti.
VELİLERE VE ÖĞRENCİLERE BAŞARI TEMENNİSİ
Silivri Mektebim Koleji yönetimi, yeni eğitim-öğretim yılı için velilere ve öğrencilere de mesajlarını iletti. Okul yönetimi, 'Mektebim Koleji olarak, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz için başarılı ve keyifli bir yıl olmasını diliyoruz. Bu yıl da öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim alması ve geleceklerine güçlü bir şekilde hazırlanması için elimizden geleni yapacağız.' ifadelerini kullandı.
Renginar SALİ

YORUM YAP