“Silivri’mize hizmet için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz”

“Silivri’mize hizmet için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz”

26.09.2024 10:07:54

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 24 Eylül 2024 Salı günü Başkan Yardımcıları Emine Tarin, Meral Kutlu, Fatih Yavuz, Yavuz Alçi ve Tan Kıroğlu ile bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını paylaştı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, başkan yardımcıları ile gerçekleştirdikleri değerlendirme toplantısında, ilçeye yönelik hizmet çalışmalarını ele aldıklarını ve hız kesmeden çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Başkan Balcıoğlu, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Silivri'mize hizmet için omuz omuza hep birlikte mücadele ettiğimiz başkan yardımcılarımız ile değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Silivri'ye olan hizmet aşkımızla çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Toplantıda, ilçede devam eden projeler ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan hizmetler üzerinde durulduğu bildirildi.
Başkan Balcıoğlu, Silivri'nin geleceğine yönelik atılacak adımların titizlikle planlandığını vurgulayarak, “Hizmetlerimizde hız kesmeyeceğiz, ilçemiz için her alanda çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Seda Şimşek

  1. Halil Aksoy Halil Aksoy

    Değirmenköy tarla ulaşımında çok zorlanıyoruz sizden ricam iyileştiririn başkanım saygılar

  2. İsimsiz İsimsiz

    Başkanım seymene Bir teşekkür konuşmasına bile gelmediniz neden

YORUM YAP