Silivri’nin tek İngilizce Anaokulu: Çizgi Kids

Silivri’nin tek İngilizce Anaokulu: Çizgi Kids

1.08.2024 15:14:09

Bu bir tanıtımdır

Ulaş Velioğlu'nun kurucusu olduğu ve ilk olarak Silivri'de kurulun Çizgi Kıds Anaokullları bir ilke daha imza atıyor. Eğitimini ABD'de almış olan Gonca Karakoç'la Silivri'nin ilk ve tek İngilizce Anaokulu'nu yeni dönemde hayata geçiriyor.
Velioğlu, yabancı dil öğrenimine ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Erken yaşta dil öğrenmek çocuklar için yetişkinlere göre çok daha kolaydır. 3-6 yaşları arasında başlayan yabancı dil eğitimi, çocuğunuzun dili ana dili gibi algılamasını ve çocuğunuzun yabancı dili bilingual olarak öğrenmesini sağlar. Bu nedenle bu yaş aralığında tüm gün İngilizce anaokulunda olmak çocuğunuzun İngilizceyi kolay ve hızlı bir şekilde öğrenmesini sağlar.
Çocukların oyun yoluyla öğrendiklerinin bilincinde olarak birçok eğlenceli aktivite ve öğretici oyunla günlük rutinimizi planlıyoruz.
Çizgi Kids'te İngilizce, okulumuzun kapısından girdiğiniz andan itibaren başlar; İngilizce konuşma ve öğrenme, koridorlarda, sınıflarda ve yemek saatlerinde devam eder. Çizgi Kids olarak İngilizcenin bir ders değil, günlük iletişimin bir parçası olmasını hedefliyoruz.
Hem öğretmenlerimiz hem de Çizgi Kids ekibinin tamamı bu konuda kapsamlı bir eğitimden geçiriliyorlar.
Siz de çocuğunuzun erken yaşlarda ikinci bir dil edinmesini istiyorsanız gelin Çizgi Kids Ailesi'ne katılın.”
Renginar SALİ

YORUM YAP