Silivri Şehir Geçiş Projesi Hakkında bilgi aldılar

Silivri Şehir Geçiş Projesi Hakkında bilgi aldılar

16.05.2024 11:12:09

AK Parti Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve Teşkilat Mensupları Silivri Şehir Geçiş Projesi Hakkında bilgi aldı.

AK Parti meclis üyeleri, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları, Silivri Şehir Geçiş Projesi'nin son durumu hakkında bilgi almak üzere Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Kontrol Şefi Naci Yılmaz ile bir araya geldi.
Toplantıya katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, paylaşımında, "Şehir geçişi projemiz programlandığı şekliyle devam edecektir ve biz de takipçisi olmaya devam edeceğiz. Misafirperverliği için Şefimiz Naci Yılmaz'a teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.
Silivri Şehir Geçiş Projesi'nin ilerleyişi ve geleceği hakkında yapılan bu toplantı, projenin takipçileri tarafından önemle karşılandı. Projenin devam edeceğine dair verilen güvenceler, bölgenin ulaşım altyapısının geliştirilmesine yönelik beklentileri artırdı.
Şehir geçiş projesinin, Silivri'nin kentsel dönüşümü ve altyapı iyileştirmesi açısından önemli bir adım olduğu belirtilirken, AK Parti temsilcilerinin projenin ilerlemesi ve tamamlanması için çalışmaları yakından takip edecekleri vurgulandı.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP