Silivri SİAD’tan üyelerine tebrik

Silivri SİAD’tan üyelerine tebrik

1.07.2024 10:46:44

Silivri SİAD, Türkiye'nin İlk 500 Sanayi Kuruluşu arasında yer alan üyeleri SARTEN, ŞÖLEN ve SAPRO firmalarını tebrik etti. 

Türkiye'nin ilk 500 Sanayi Kuruluşu sıralaması 2023 yılı sonuçları açıklandı. İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl düzenlenen ve sanayi sektörünün en prestijli listesi olarak kabul edilen bu sıralamada, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) üyeleri; SARTEN, ŞÖLEN ve SAPRO firmaları yer alarak büyük bir başarıya imza attılar.
Silivri SİAD, yaptığı açıklamada, listede yer alan üyelerini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Dernek yetkilileri, 77. sırada yer alan SARTEN, 114. sırada yer alan ŞÖLEN ve 488. sırada yer alan SAPRO'nun bu önemli başarılarının, Silivri'nin sanayi sektöründeki gücünü ve potansiyelini bir kez daha ortaya koyduğunu vurguladı.
Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, “Üyelerimizin İSO'nun ilk 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında yer alması, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu başarı, üyelerimizin özverili çalışmaları ve kaliteli üretim anlayışlarının bir sonucudur. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP