Silivri Ülkü Ocakları’ndan huzurevi ziyareti

Silivri Ülkü Ocakları’ndan huzurevi ziyareti

30.07.2024 11:10:36

Silivri Ülkü Ocakları, huzurevindeki büyüklerinin elini öpüp hayır dualarını aldı.

Silivri Ülkü Ocakları, geçtiğimiz hafta sonu anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Başkan Ferhat Yılmaz, yönetimi ve üyeler, Akçil Kardeşler Huzurevi'ni ziyaret ederek büyüklerle bir araya geldi.
Ziyaret sırasında Silivri Ülkü Ocakları üyeleri, huzurevinde kalan yaşlıların ellerini öpüp hayır dualarını aldı. Bu sıcak ve samimi buluşma, huzurevi sakinlerine moral ve destek sağladı. Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Ferhat Yılmaz, bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yaparak, "Büyüklerimiz bizim için çok kıymetli. Onları ziyaret etmek, onların hayır dualarını almak bizim için onur verici. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz" dedi. Huzurevi yetkilileri ve sakinleri, Silivri Ülkü Ocakları'nın bu nazik ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaret, yaşlıların yüzlerinde tebessüm oluştururken, gençlerin de sosyal sorumluluk bilincini pekiştirdi.
Silivri Ülkü Ocakları, toplumun her kesimiyle dayanışma içinde olmayı sürdüreceklerini ve bu tür ziyaretlere devam edeceklerini belirtti.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP