Silivrili Alara Akbaş, Balkan Karate Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek

Silivrili Alara Akbaş, Balkan Karate Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek

25.10.2024 13:02:03

Silivri Karate Kulübü'nün başarılı sporcularından Alara Akbaş, 24. Ümit-Genç ve U21 Balkan Karate Şampiyonası'nda yarışmak üzere Milli Takım'a seçildi.

Silivri Karate Kulübü'nün başarılı sporcularından Alara Akbaş, 8-10 Kasım 2024 tarihlerinde Bosna-Hersek'in Saraybosna kentinde düzenlenecek 24. Ümit-Genç ve U21 Balkan Karate Şampiyonası'nda yarışmak üzere Milli Takım'a seçildi.
SİLİVRİ'Yİ GURURLANDIRDI
Silivri Karate Kulübü'nün yetiştirdiği Alara Akbaş, bu önemli organizasyonda ülkemizi ve Silivri'yi temsil edecek. Akbaş'ın milli takım kadrosuna dahil olması, kulüp için büyük bir gurur kaynağı oldu.
ANTRENÖR SERKAN TEKGÜL'DEN BAŞARI DİLEKLERİ
Alara'nın antrenörü Serkan Tekgül, başarılı sporcusuna şampiyonada başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı: “Alara'nın Milli Takım'a seçilmesi hepimizi çok gururlandırdı. Kendisinin, Saraybosna'da Türkiye'yi ve Silivri'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Şampiyonada ona yürekten başarılar diliyoruz.”
GÖZLER ŞAMPİYONADA
Alara Akbaş, Balkan Karate Şampiyonası'nda güçlü rakiplere karşı mücadele edecek. Spor camiası, genç sporcunun elde edeceği başarılarla hem ülkesini hem de Silivri'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP