Silivrili yeteneklerden sergi ve müzik

Silivrili yeteneklerden sergi ve müzik

28.05.2024 12:21:49

Silivri Bilim ve Sanat Merkezi, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergilemek ve desteklemek amacıyla dopdolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Silivri Bilim ve Sanat Merkezi Resim alanı öğrencileri ve Resim Atölyesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan Yıl Sonu Resim Sergisi, hafta sonu velilerin katılımıyla açıldı. Sergi, Silivri Bilim ve Sanat Merkezi'nin öğrencilere sanatsal anlamda geniş bir platform sunma misyonunun bir yansımasıydı.
Resim öğretmeni Şenay Demirel'in danışmanlığında hazırlanan sergide, öğrencilerin yaratıcı eserleri büyük ilgi gördü. Sergi alanında yer alan her bir eser, öğrencilerin emeklerinin ve yeteneklerinin birer göstergesi olarak dikkat çekti. Veliler, çocuklarının sanatsal gelişimine tanıklık etmekten büyük mutluluk duyarken, öğrenciler de eserlerini sergileyerek gururla dolu bir an yaşadılar.
Sergiye renk katan detaylardan biri de müzik dinletisiydi. Canlı performanslar, ziyaretçilere sanatın farklı disiplinlerini bir arada deneyimleme şansı sundu. Müzik eşliğinde gezen ziyaretçiler, resimlerle bütünleşen melodilerin ve ritimlerin keyfini çıkardılar.
Silivri Bilim ve Sanat Merkezi'nin düzenlediği Yıl Sonu Resim Sergisi açılışında Okul Müdürü Hasan Gök, öğrencilerini tebrik etti ve öğretmeni Şenay Demirel'e teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP