Silivrispor’da Çolakoğlu güven tazeledi

Silivrispor’da Çolakoğlu güven tazeledi

24.06.2024 08:53:55

TFF 3.Lig ekiplerinden Silivrispor'da bugün yapılan olağanüstü kongrede kulüp başkanlığına yeniden Nuri Çolakoğlu seçildi.

Tek liste ile yapılan genel kurulda Çolakoğlu güven tazelerken kongrede bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da Silivrispor'un sezon sonunda çok iyi yerlere geleceğini, yönetime her türlü maddi ve manevi desteği vereceklerini söyledi. Genel kurulun ardından teşekkür konuşması yapan kulüp başkanı Nuri Çolakoğlu da geçtiğimiz sezon yarım bıraktıkları işi bu sene tamamlayacaklarını söyledi.

Büyük bir katılıma sahne olan genel kurulda Silivrispor'un Nuri Çolakoğlu başkanlığında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Nuri Çolakoğlu, Kerim Erden, Selim Kasarcı, Vedat Tunbar, Turgay Dönmez, Mehmet Uğur Babayiğit, Mustafa Aslan, Mehmet Kaya, Şevki Şahan Karakaş, Fatih Maşalacı, Halil İbrahim Şahin, Fatih Çepni, Fatih Arslan, Volkan Malkoç, Ömer Alioğlu, Mustafa Arkaz, Ayberk Keskin, Şerif Harman, Veysel Zıroğlu, Atakan Gülan, Nurullah Arıkan, Aleyna Tarhan, Ali Şahin, Atila Yıldız, Cihan Özmen, Ramazan Alcan, Emrah Okan, Orhan Dikici, İsmet Söylemez.

 

YORUM YAP