Silivrispor evinde farka koştu 7-1

Silivrispor evinde farka koştu 7-1

05.11.2022 17:32:09

TFF Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta zirvenin sahibi konumda olan Silivrispor evinde oynadığı Babaeski maçında adeta gol olup rakip kaleye yağmur gibi yağdı ve maçı 7-1 kazanarak yoluna devam etti.

111

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı'nda oynanan ve baştan sona ev sahibi Silivrispor'un oyun üstünlüğü ile geçen maçta fark da kaçınılmaz oldu.

222

Maça başlayan taraf Silivrispor oldu. müsabakanın daha 11. dakikasında Babaeski ceza alanı içinde yapılan sert müdahaleye hakem penaltı verdi. Silivrispor adına kazanılan penaltı atışını Tayfur Emre Yılmaz gole çevirdi ve skoru 1-0 yaptı. Maçta 14. dakikada kendi çabası ile Babaeski ceza alanı içine kadar inen Ali Arashan Altuntaş kalecinin üstünden topu ağlara yolladı ve skoru 2-0 yaptı.

333

Müsabakanın 22. dakikasında Muhammet Yeşilyurt durumu 3-0 yapan golünü kaydetti. Müsabakanın 26. dakikasında Ali Arashan Altuntaş durumu 4-0 yaptı. Maçın 42.dakikasında Sertaç Kayatekin durumu 5-0 yaptı. Müsabakanın 45+3. dakikasında Muhammet Yeşilyurt durumu 6-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya daha kontrollü bir oyun anlayışı ile başlayan Silivrispor 50. dakikada Engin Güllü ile durumu 7-0 yaptı.

666

Müsabakanın 90+5. dakikasında Babaeski tek golünü kaydetti ve maç Silivrispor'un 7-1'lik galibiyeti ile tamamlandı.

ENGİN AKIN

YORUM YAP