Silivrispor kongresinden son kulisler

Silivrispor kongresinden son kulisler

21.06.2024 10:04:45

Silivirspor Pazar günü olağan üstü kongreye hazırlanırken kulislerde Başkan Adaylığı alternatifi Cihan Demir'den, Murat Okan'a, Yalçın Ekici'den Akgün Duru arasında hızlı bir seyir izliyor. Süreç için kritik 48 saat başlarken Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu Hürhaber'e konuştu.

Silivrispor Kulübü, 23 Haziran 2024 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul toplantısını gerçekleştirecek.

Toplantı, Silivri Sahili'nde yer alan Silivrispor Lokali'nde saat 18:00'de başlayacak. Kulüp yönetimi, tüm üyeleri ve taraftarları bu önemli toplantıya katılmaya davet etti.

Olağanüstü Genel Kurul'da, yeni başkan ve yönetimi gibi, kulübün geleceğine yönelik önemli kararların alınması bekleniyor.

BAŞKAN ADAYLIKLARI KONUŞULAN İSİMLER

CHP Belediye Meclis Üyesi Cihan Demir isminin kulüp başkanlığı konusunda öne çıktığı olağan üstü kongre arifesinde tepkiler üzerine yine CHP Belediye Meclis Üyesi Murat Okan adı üzerinde durulmaya başlandığı öğrenildi. Kulüp Başkanlığı konusundaki kulislerde başka bir CHP Belediye Meclis Üyesi Yalçın Ekici ve geçmiş dönem kulüp Başkanlarından Akgün Duru'nun da değerlendirme potası içinde olduğu biliniyor.

NURİ ÇOLAKOĞLU: ADAY OLMAM KONUSUNDA CİDDİ BASKI VAR

Nuri Çolakoğlu, yeni dönem için yönetim hazırlıklarını tamamlarken kısa bir süre önce sürpriz bir kararla, kendisine söz verilen desteklerin geri çekilmesi üzerine, yeniden aday olmayacağını ilan etti. Çolakoğlu, yeniden aday olması konusunda ciddi bir baskı, gönlünün de Silivrispor'dan yana olduğunu, Hürhaber'e belirtti.

GÜRASLAN: SİYASET KÖSTEK DEĞİL DESTEK VEREN OLMALI

Önceki dönem Kulüp Başkanlarından Taylan Güraslan, Hürhaber'e yaptığı açıklamada, “Kesinlikle Başkanlığa aday değilim. Zor bir süreç, şu anki artan maliyetlerle bütçe oluşturmak durumu vahimleştiriyor. Kim olursa olsun tüm bilgi birikimimizi ve etrafımızla kendisini destekleyeceğim. Sporda siyaset olmamalı ama var. En azından destekleyen pozitif siyaset, köstek koyan değil destek veren olmalı.”

DURU FAKTÖRÜ

50-60 Milyon TL yıllık bütçe maliyetlerinin konuşulduğu kulübün yönetiminde Başkan Adaylığı konusuna mesafeli bir yaklaşım sergilese de Akgün Duru da güçlü bir olasılık olarak hesap ediliyor. Duru ile Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu arasında süreç hakkında görüşme trafiği yaşandığı edinilen bilgiler arasında.

BALCIOĞLU: SİLİVRİSPOR SAHİPSİZ DEĞİL

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cuma akşamı konunun tarafları ile görüşeceğini belirtirken, “Silivrispor sahipsiz değildir” dedi.

Silivrispor'da büyük heyecanla beklenen olağanüstü kongre, kulüp yönetimi ve taraftarlar için kritik bir dönemeç niteliğinde.

Engin AKIN

YORUM YAP