Sinop, Çorlu’ya acımadı 2-0

Sinop, Çorlu’ya acımadı 2-0

6.10.2024 12:03:08

TFF 3. Lig 3.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sinopspor, ligin beşinci haftasında Çorluspor 1947 kulübünü konuk etti. Küçükçekmece Sinopspor maçı 2-0 kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkarken liderlik koltuğuna oturan takım oldu.

TFF 3. Lig 3.Grupta Ligin 5.Haftası Küçükçekmece Sinopspor, Çorluspor 1947 takımları Arnavutköy Bolluca stadında karşı karşıya geldiler. Küçükçekmece Sinopspor maçı 5. dakikada takım kaptanı Yusuf Akyel ve 44. dakikada Mehmet Küçükdurmuş'un golleriyle 2-0 galip tamamladı. Arnavutköy Bolluca stadında oynanan karşılaşma öncesi profesyonel hayatında 100'ünü gollüne ulaşan Küçükçekmece Sinopspor'un golcü oyuncusu Mehmet Özdıraz'a kulüp başkanı Rafet Orhan tarafından günün anısına 100'ünü forma hediye edildi. Karşılaşmayı Berkay Ağış, Ali Kılıç, Abdul Samet Yeşilbaş ve dördüncü hakem olarak Mülazım Argız hakemi olarak görevlendirildi. Maça etkili başlayan ev sahibi oyun ilk yarısında etkili olan tarafı oldu. Küçükçekmece Sinopspor'da Enes İslam İlkin sağ kanattan önündeki iki oyuncu çok güzel bir refleksle geçerek topu ceza sahası içine ortaladı ortalanan topu çok iyi takip eden takım kaptanı Yusuf Akyel topu ağlara yollayarak 5. dakikada takımı adına golünü atarak skoru 1-0 yaptı. 44. dakikada günün başarılı ismi Mehmet Özdıraz sol taraftan aldığı topla hızla rakip kaleye yöneldi ceza sahası içine ortalan topu takım arkadaşı ve adaşı Mehmet Küçük Durmuş'un şık dokunuşu skor 2-0 oldu. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda skorun üstüne yatan Küçükçekmece Sinopspor sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Bu galibiyetle üst üste üçüncü kez galibiyetine imza atan Küçükçekmece Sinopspor namağlup olarak puanını 11'e yükselterek rakiplerinin de puan kaybettiği hafta liderlik koltuğuna oturan takım oldu. Öte yandan, Küçükçekmece Sinopspor altıncı haftada deplasmanda 52 Orduspor ile karşılaşacak.

FAZLI TAN, FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM
Çorluspor 1947 maçına iyi hazırlandıklarını belirten Küçükçekmece Sinopspor Teknik Direktörü Fazlı Tan, Çorluspor 1947 maçına hafta boyunca iyi hazırlandık ve çalışmalarımızın karşılığını galip gelerek aldık. 3.ligi gerçekten çok güçlü takımlardan oluşuyor. Bizimde gücümüz ortada, Yapmış olduğumuz transferlerle takımımızı güçlendirdik. Futbolcularımı kutluyorum. Stadı dolduran taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ORHAN, GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ
Çorluspor 1947 galibiyeti sonrası karşılaşmanın değerlendirmesini yapan Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, bugün kendi saha ve seyircimiz önünde galibiyet için geldiklerini ve maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi ve sözlerine, “Sahadan altın değerinde 3 puan ile ayrıldık. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Gerçekten çok kritik bir maçı kazandık. Ayrıca son 3 önemli maça çıktık ve bu maçlardan 9 puan çıkararak bugün grup liderliğini ele geçirdik. İnşallah haftaya deplasmanda karşılaşacağımız 52 Orduspor maçından da 3 puan ile ayrılacağız ve seri galibiyetlerimizi sürdüreceğiz. Oynadığımız futboldan çok mutluyuz, günden günde daha iyi yapıyoruz çok mutluyuz gerçekten” diye konuştu.
Haber: Yılmaz Aktepe

YORUM YAP