Sinop liderlik koltuğunda 2-1

Sinop liderlik koltuğunda 2-1

20.10.2024 09:41:52

TFF Nesine 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk için mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor 7.Hafta kendi sahasında misafir ağırladığı Osmaniyespor FK yı 2-1 mağlup ederek bir hafta sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Arnavutköy Bolluca Stadı'nda oynanan müsabakada hakemler Ramazan Haymana, Levent Yeşilyurt, Burhan Can Durmuş, Bekir Kahraman görev aldı. Haftanın bu önemli maçını TFF yönetim kurulu üyesi 2.ve 3.ligler sorumlu Murat Şahin, CHP Küçükçekmece ilçe Başkanı Burak Ergin, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, yardımcıları Gökhan Aygün, Mehmet Emin Ay, BBP Küçükçekmece Belediye Meclisi üyesi Mehmet Cem Özel, Küçükçekmece Belediye Başkanı danışmanlarından Abdullah Kaya, Bektaş Davutoğlu, Eda Ateş yanı sıra kalabalık sporsever izledi. Karşılaşmanın ilk yarısının henüz 12. dakikasında Oğuzhan Uzun'un golü ile 1-0 öne geçti. Bu gole ev sahibi ekip 21. dakikada Enes İslam İlkin ile karşılık verince skor 1-1 oldu. Bu yarının 36.dakikasında ikinci sarı kartı gören Osmaniyespor oyuncusu Emirhan Çavuş kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı ve maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Müsabakanın ikinci yarısında tempolu ve istekli başlayan ev sahibi Küçükçekmece Sinopspor sağlı solu baskılarını artırdı bu baskıları sonucu ikinci golü buldu. 84. dakikasında Tugay Keleş'in golü Küçükçekmece Sinopspor'u 2-1 öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi.

Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte sarı-lacivertli oyuncular ve teknik ekip taraftarlıları ile büyük sevinç yaşadılar. Geçtiğimiz hafta deplasmanda 52 Orduspor'a yenilerek liderliği kaptıran Küçükçekmece Sinopspor, Osmaniyespor FK karşında galip gelerek hem üç puanı alırken bir hafta sonra yeniden averajla 14 puanla liderliği eline geçirmiş oldu.

Küçükçekmece Sinopspor: Fatih Gülmez, Murat Şenel, Özkan Zileli, Burak Gürler, Mehmet Can Kocabaş, Baran Işık, Yusuf Akyel, Hakan Akgül, Enes İslam İlkin, Mehmet Küçükdurmuş, Mehmet Özdıraz 11 ile sahaya çıkarken misafir takım Osmaniyespor FK 'da Tolgahan Acar, Birkan Öksüz, İbrahim Konuksever, Erdi Bakırcı, Bircan Gözüm, Serhat Yılmaz, Emirhan Çavuş, Seçkin Getbay, Yusuf Onur Arıkan, Oğuzhan Şahin Uzun, Ali Küçük 11 ile sahaya çıktı.
Haber: Yılmaz Aktepe

YORUM YAP