SİSED’ten Narkotik ve Sahte Para semineri

SİSED’ten Narkotik ve Sahte Para semineri

31.07.2024 12:51:15

SİSED Başkanı Cihan Tuncel'den eğitim semineri duyurusu. SİSED ve Silivri Toplum Destekli Polislik (TDP)in iş birliği ile toplumun madde bağımlılığı ile sahte para dolandırıcılığı gibi önemli konularda bilinçlendirilmesi hedefleniyor.

SİSED (Silivri Servisçiler Derneği) Başkanı Cihan Tuncel, dernek üyeleri ve şoförler için önemli bir duyuru yaptı. Dernek yetkilileri Emniyetle yapılan görüşmeler neticesinde madde bağımlılığı ve narkotikle mücadele kapsamında bir eğitim semineri talep ettiler. Uzmanların katılımıyla gerçekleştirilecek olan seminer, 2 Ağustos 2024 Cuma günü saat 10:00'da dernek binasında yapılacak. Tuncel, toplum için büyük önem taşıyan bu konunun üyeler ve şoförler tarafından dikkate alınmasının altını çizdi. "Madde kullanan kişiyi erken fark edip kurtarmak için bilinçlenmemiz lazım. Özellikle okullarda ve taşıdığımız personelde bir kişiye dokunabilirsek, bir kişiyi kurtarabilirsek ne mutlu bize" dedi.
Bu etkinlikten bir hafta sonra, 9 Ağustos 2024 Cuma günü, SİSED tarafından eşler ve rehber personel için özel bir seminer daha düzenlenecek. Bu seminer, sadece bayanlara yönelik olarak Esnaf ve Sanatkarlar binasının konferans salonunda saat 10:00'da gerçekleştirilecek.
Silivri TDP Projesi: En İyi Narkotik Polisi Anne
Silivri Toplum Destekli Polislik (TDP) projesi kapsamında "En İyi Narkotik Polisi Anne" adı altında bilgilendirme faaliyetleri düzenlenecek. İlk bilgilendirme faaliyeti, sahte para ve dolandırıcılık türleri ile alınacak önlemler üzerine olacak. Bu eğitim 2 Ağustos 2024 Cuma günü saat 10:00'da SİSED Silivri Servisçiler Derneği'nde yapılacak. Eğitim görevlisi olarak Narkotik Şube Personeli Emin Gündüz katılacak. Bu etkinlik vatandaşa yönelik olarak planlanmıştır.
İkinci bilgilendirme faaliyeti ise 9 Ağustos 2024 Cuma günü saat 10:00'da Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. Yine Narkotik Şube Personeli Emin Gündüz tarafından verilecek bu eğitim de sahte para ve dolandırıcılık türleri ile alınacak önlemler hakkında olacaktır. Bu etkinlik de vatandaşa yönelik olarak düzenlenecek.
SİSED ve Silivri TDP'nin iş birliği ile düzenlenen bu seminerler, toplumu bilinçlendirmeyi ve madde bağımlılığı ile sahte para dolandırıcılığı gibi önemli konularda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Tüm vatandaşlar davetlidir.
Sevginar sali

YORUM YAP