SİSED’ten Şoförler Odası’na ziyaret

SİSED’ten Şoförler Odası’na ziyaret

26.06.2024 10:59:30

Silivri Servisçiler Derneği Başkanı Cihan Tuncel ve Yönetimi, protokol ziyaretlerine Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ile başladı.

Kısa bir süre önce Silivri Servisçiler Derneği (SİSED) Başkanı seçilen Cihan Tuncel ve yeni yönetimi, protokol ziyaretlerine başladı. İlk olarak Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ile bir araya gelen Tuncel ve beraberindekiler, dernek faaliyetleri ve üyelerinin hizmetleri, beklentileri hakkında bilgi verdiler.
Ziyaret sırasında, Cihan Tuncel ve SİSED yöneticileri, servisçilerinin karşılaştığı sorunları ve bu sorunların çözümü için yapılabilecekleri tartıştı. Ziyaretin sonunda Recep Akıncı, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, destek ve işbirliğine her zaman hazır olduğunu beyan etti.
Akıncı, "Bu tür ziyaretler, sektörümüzün sorunlarının çözümü ve hizmet kalitemizin artırılması adına büyük önem taşıyor. Silivri Servisçiler Derneği ile her zaman işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyacağız" dedi.
SİSED Başkanı Cihan Tuncel ise, "Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı'ya sıcak karşılaması ve dayanışma konusundaki olumlu yaklaşımı için teşekkür ederiz. Üyelerimizin sorunlarının çözümü ve hizmet kalitemizin artırılması için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Sevginar SALİ

YORUM YAP