Son hazırlık maçı 2-2 bitti

Son hazırlık maçı 2-2 bitti

9.01.2017 10:59:20

Devre arası kampında Antalya'da olan Silivrispor burada oynadığı son hazırlık maçında Etimesgut Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. 

TFF 3. Lig 2. Grupta lider konumda olan Silivrispor devre arası kampı için gittiği Antalya, Belek'te yaptığı son hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. 10 günlük kamp programında günde çift idman yapan Silivrispor'da kamp boyunca olağanüstü bir çalışma performansı göstermesi teknik heyeti sevindirdi. Ankara temsilcisi Etimesgut karşısında goller ise takım kaptanı Yunus Yaşar ve Adem Çalık kaydetti.

10 GÜNLÜK KAMP BİTTİ
10 gün boyunca Antalya'da çalışan Silivrispor'da kamp bitti ve takım Cuma akşamı ilçeye dönüş yaptı. Teknik patron Sertan Güriz oyuncularına iki gün izin verirken takım Pazartesi gün toplanacak. Pazartesi gününden itibaren ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Düzcespor maçına kadar kendi sahasında çalışmalarına devam edecek.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
Silivrispor, ligin ikinci yarısında kadrosuna dahil etmeyi planladığı oyuncularla görüşmeleri devam ediyor. Forvet hattı için birkaç oyuncu ile görüşen takımda son kararın teknik heyet tarafından verileceği de gelen bilgiler arasında.
Engin AKIN

YORUM YAP