Sonsuz saadetler

Sonsuz saadetler

30.07.2024 11:19:50

Arslan ve Uluşar ailelerinin kıymetli evlatları Selen ve Kaan, görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştirdi.

Selen Arslan ve Kaan Uluşar çiftinin nikahını arkadaşlarının şahitliğinde Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu kıydı. Düğün töreni, Silivri'nin cemiyet ve siyaset hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.
Törene katılanlar arasında önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, meclis üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisi de yer aldı. Özcan Işıklar, genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi. Meclis üyeleri ve STK temsilcileri de mutlu çift ve ailelerine güzel dileklerini ilettiler.
Selen ve Kaan'ın düğünü, ailelerin ve davetlilerin coşkulu katılımıyla adeta bir şölene dönüştü. Misafirler, çiftin mutluluğunu paylaşarak bu özel günü ölümsüzleştirdiler. Düğün töreninde, müzik ve dans eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı.
Arslan ve Uluşar aileleri, çocuklarının bu mutlu gününde yanlarında olan tüm dostlarına teşekkürlerini iletti. Selen ve Kaan, hayatlarının en önemli gününde sevdiklerinin desteğiyle unutulmaz anlar yaşadı.
Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Arslan ve Uluşar ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu özel günün, çiftin gelecekteki hayatlarına uğur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Sevginar SALİ

YORUM YAP