Söyleşi ve İmza Günü düzenlendi

Söyleşi ve İmza Günü düzenlendi

3.07.2024 12:39:40

Ahmet Can Uysal'ın "Trakya'da Bir Liman Kenti: Selymbria Kitabı için Söyleşi ve İmza Günü etkinliği düzenlendi.

Yazar Ahmet Can Uysal'ın kaleme aldığı "Trakya'da Bir Liman Kenti: Selymbria" adlı kitabı için düzenlenen söyleşi ve imza günü, geçtiğimiz günlerde Önder Yılmaz Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi.
Etkinliğe geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel, Kültür Müdürü Meral Türkmen Terlikçi de katılarak, yazar Ahmet Can Uysal'a günün anısına plaket takdiminde bulundu. Programda, yazarın kitabına dair detaylı bilgi veren ve okurlarıyla sohbet eden Uysal, kitabın yazım süreci ve Trakya bölgesinin tarihi önemine dair önemli paylaşımlarda bulundu.
KİTABIN ÖNEMİ VE YAZARIN MESAJI
"Trakya'da Bir Liman Kenti: Selymbria" kitabı, bölgenin tarihine ışık tutan değerli bir eser olarak öne çıkıyor. Yazar Ahmet Can Uysal, kitabının Trakya'nın kültürel ve tarihi mirasına katkıda bulunmasını hedeflediğini belirterek, okurların gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Etkinlik sonunda, katılımcılar yazarla tanışma ve kitaplarını imzalatma fırsatı buldular. Yazar Ahmet Can Uysal, tüm katılımcılara ve destekçilere teşekkür ederek, Trakya'nın tarihi ve kültürel zenginliklerinin daha fazla tanınması ve korunması gerektiğini vurguladı.
Konuklar, etkinliğin ardından, yazar Ahmet Can Uysal'ı tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.
Renginar Sali

YORUM YAP