Spor başarısı, ödül töreniyle taçlandırıldı

Spor başarısı, ödül töreniyle taçlandırıldı

5.06.2024 11:09:17

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu düzenlediği voleybol turnuvaları, Kaleli Yakan Top Turnuvaları ve futbol turnuvalarında dereceye giren öğrencilerini geçtiğimiz gün düzenlenen ödül töreniyle onurlandırdı.

Ödül töreninde konuşan Müdür Yardımcısı Emine Yıldırım, öğrencilerin spor alanındaki bu başarısını gururla karşıladıklarını belirtirken, başta beden eğitimi öğretmeni Tülay Irgar olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti. Yönetim, öğretmenlerin özverili çalışmalarının öğrencilerin spor alanındaki gelişimlerine önemli katkı sağladığını vurguladı. Ödül töreninde dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edilirken, başarılarıyla gurur duyan öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Öğrenciler, aldıkları ödüllerle hem kendi başarılarını taçlandırdılar hem de okullarının spor geleneğine katkı sağladılar.
Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerini sadece akademik başarılarla değil, aynı zamanda spor alanındaki başarılarıyla da teşvik ediyor ve destekliyor. Okul, öğrencilerin spora ve sağlıklı yaşam tarzına olan ilgisini artırmayı hedeflerken, sporun disiplin ve takım ruhu gibi değerlerini de öğrencilere kazandırmayı amaçlıyor.
Renginar SALİ

YORUM YAP