Su Koruyucuları sertifika aldı

Su Koruyucuları sertifika aldı

8.07.2024 12:04:20

Piri Mehmet Paşa İlkokulu'nda "Su Koruyucuları” çalışmasını başarıyla tamamlayan öğrencilere Katılım Sertifikaları takdim edildi.

Piri Mehmet Paşa İlkokulu'nda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Harezmi projesi kapsamında, öğretmeler Halide Güzdemir, Ceylan Sözen ve Banu Araççı tarafından yürütülen "Su Koruyucuları" adlı çalışma, başarıyla tamamlandı. Projede yer alan öğrencilere, okullar kapanmadan önce düzenlenen törenle Katılım Sertifikaları takdim edildi.
Su Koruyucuları çalışması, öğrencilerin su kaynaklarını koruma bilinci kazanmasını ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerini hedefliyordu. Öğrenciler, proje süresince suyun önemi, su tasarrufu yöntemleri ve su kaynaklarının korunması hakkında çeşitli etkinlikler ve çalışmalar gerçekleştirdi.
Törende konuşan öğretmenler, öğrencilerin projeye olan ilgisinden ve başarılarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Su Koruyucuları projesi ile öğrencilerimiz, suyun hayatımızdaki yerini ve su kaynaklarının korunmasının önemini öğrenmiş oldular. Bu projede emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dediler.
Okul Müdürü Hakan Can, emekleri dolayısıyla öğretmenlerine teşekkür ederek, öğrencilerini tebrik etti.
Katılım Sertifikaları ile ödüllendirilen öğrenciler, projede edindikleri bilgi ve deneyimlerle gelecekte de çevreye duyarlı bireyler olarak hareket edeceklerini belirttiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP