Şube Müdürü Ümit Yılmaz’dan Yaz Kursuna ziyaret

Şube Müdürü Ümit Yılmaz’dan Yaz Kursuna ziyaret

4.07.2024 11:05:19

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yılmaz, Destekleme ve Yetiştirme yaz kursunu ziyaret ederek, öğrencilerle birlikte yaz dönemi tekrarlarının önemini ve verimliliğini değerlendirdi.

Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yılmaz, Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nda açılan Destekleme ve Yetiştirme yaz kursunu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Okul Müdürü Türkay Polat'ın da hazır bulunduğu ziyareti sırasında, yaz dönemi tekrarlarının önemini ve verimliliğini değerlendiren Yılmaz, öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi geçirmeleri için tavsiyelerde bulundu.
Ümit Yılmaz, kurs ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Yaz dönemi tekrarları, öğrenilen bilgilerin pekiştirilmesi ve eksik konuların tamamlanması için çok önemli bir fırsattır. Bu kurslar, öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmaları için büyük bir avantaj sağlıyor,” dedi.
Öğrencilerle birebir sohbet eden Yılmaz, onların kurs hakkındaki görüş ve önerilerini dinledi. Ayrıca, kurs öğretmenleri ile de görüşerek, eğitim sürecinin daha verimli hale getirilmesi için yapılabilecekler üzerine fikir alışverişinde bulundu.
Renginar SALİ

YORUM YAP