Tarım Lisesi öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

Tarım Lisesi öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

20.06.2024 09:15:45

Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, mezun öğrencilerini törenle uğurladı.

Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunlarını düzenlediği törenle uğurladı. Mezuniyet heyecanına ortak olan davetliler arasında Ezgi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Uysal da yer aldı.
Törende konuşma yapan Okul Müdürü Mualla Varlıloğlu, "Hayatımız bir tiyatro. Aile ilk perdesidir, sonra çevre. Okul güftesidir, bestesidir. Mezuniyet, çabanın olgun bir meyvesidir," diyerek öğrencilerin mezuniyetinin anlamını vurguladı. Varlıloğlu, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, bilimin ışığında, çağdaş medeniyetler seviyesinde yetiştirdikleri öğrencileri mezun etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Katılım gösteren tüm misafirlere teşekkür eden Varlıloğlu, geleceği aydınlatacaklarına inandıkları mezun öğrencileri gönülden tebrik etti.
ÖĞRENCİLERE BELGELERİ VE ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ
Tören sırasında mezun öğrencilere belgeleri takdim edildi ve başarılı öğrenciler ödüllendirildi. Tüm mezunlar, gurur dolu anlar yaşadı ve geleceğe umutla bakarak töreni tamamladı.
Renginar SALİ

YORUM YAP