Tarım Müdüründen Seymen’deki Ceviz ve Badem Bahçelerine ziyaret

Tarım Müdüründen Seymen’deki Ceviz ve Badem Bahçelerine ziyaret

24.10.2024 10:59:32

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, Ziraat Mühendisleriyle birlikte Seymen'de Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin 650 dönümlük ceviz ve badem bahçesini ziyaret etti.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, Ziraat Mühendisleri Koçali Kayabaş ve Özkan Kartal ile Ziraat Teknisyeni Muharrem Önal, Seymen Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin 650 dönümlük ceviz ve badem bahçesini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında teknik ekip, bahçelerde kontroller yaparak önümüzdeki üretim sezonu için üreticilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Bitki sağlığı, gübreleme ve bakım konularında öneriler sunulurken, verimli bir hasat dönemi için dikkat edilmesi gereken hususlar aktarıldı. Ayrıca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin talepleri dinlenerek çözüm önerileri görüşüldü.
Ziyarete Seymen Mahallesi Muhtarı Bahattin Genca ve Seymen Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Müzellef Yüksel de katılarak üreticilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini iletti.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bu tür saha ziyaretlerinin, üreticilerin karşılaştığı sorunlara yerinde müdahale etme ve daha verimli bir üretim süreci için iş birliği sağlama açısından önem taşıdığını belirtti.
Buket
KARAHIZIR

YORUM YAP